lauantai 15. lokakuuta 2011

Eeva Kilpi: Tamara


Marraskuun pimeihin iltoihin lukupiiri tarjoilee Eeva Kilven eroottisen romaanin Tamara (1972). Tamara on estoton ja epäsovinnainen nainen, joka kokee rakkauden monet muodot normeista piittaamatta. Hänen rakkauksiaan seuraa arvoituksellinen ystävä, jolle Tamaran kokemukset ovat omakohtaista todellisuutta.

Palkitusta kirjailijasta Eeva Kilvestä tulee lisää juttua pian. Lukupiiri-blogi etsii myös uusia lukemisen tapoja ja tästä postataan lähiaikoina. Pysykää kuulolla!

Lukupiirikeskustelu Tamarasta alkaa tuttuun tapaan 10.11.

6 kommenttia:

 1. Hyvä valinta! Luin tämän kauan sitten, mutta vieläkin tuntuu.

  VastaaPoista
 2. Haluaisin kovasti lukea tämän, mutta valitettavasti kirjaa ei saa enää ostettua itselleen mistään (en käytä kirjastoa). Ruotsiksi ja norjaksi kyllä löytyy, mutta ei siinä taida olla kovin järkeä :(

  VastaaPoista
 3. Moi, miten sitä keskustelua siis käydään? Onko teillä joku chatti silloin kk 10 päivä vai skype vai käytetäänkö tätä kommenttikenttää. Tulen mukaan kokeilemaan kun ymmärrän miten tämä toimii?

  VastaaPoista
 4. kommenttikenttää tietääkseni :)

  VastaaPoista
 5. Hei Supi ja tervetuloa mukaan lukupiiriin! Avaamme 10.11 keskustelun postauksella, jonka nimi on lukupiirikeskustelu ja silloin kommentoidaan juuri tähän kommenttikenttään. Viimeksi keskustelimme Juhani Ahon Juhasta, jonka näet tuosta sivun oikealta puolelta blogiarkistosta.

  VastaaPoista
 6. Ok, asia selvisi. Menen tänään hakemaan kirjan kirjastosta ja sitten vaan 10.11 postailemaan tänne.

  VastaaPoista