sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Hermann Hesse: Narkissos ja kultasuuTodella tiukan äänestyskisan jälkeen eniten ääniä sai Hermann Hessen Narkissos ja kultasuu, joka on helmikuun kuukauden kirja. Hesse sai äänistä 36%, Böll 34% ja Grass 28%. Hessen kirjan saa vaivattomimmin kirjastosta ja kirjakaupoissakin sitä on saatavilla. Narkissos ja kultasuusta on otettu uusintapainos 2009, joka sisältää samalla kaksi muuta Hessen teosta.Kuukauden kirjasta alamme keskustelun 10.2. Kiitos kaikille äänestykseen osallistuneille!

10 kommenttia:

 1. Kiintoisaa! Olen lukenut kaiken näiltä kaikilta kolmelta kirjailijalta. Jos toisin omaan blogiini, pitäisi ehtiä lukea uudelleen. Odotan innolla, miten Narkissos ja kultasuu on vaikuttanut.

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista! Minulla on juuri kesken Hessen Arosusi, mutta voisin harkita tämänkin lukemista! : )

  VastaaPoista
 3. Jestas mä unohdin äänestää!! No ei se haittaa. Tammikuun kirja jäi väliin, josko kerkeäisi Herman Hesseen tulla mukaan :) en ole Hesseä koskaan lukenutkaan!

  VastaaPoista
 4. Tällä kertaa en ehdi kuukauden kirjaan mukaan, kun on noita toisia "kirjaprojekteja" meneillään, mutta yritän hypätä mukaan maaliskuussa:)

  VastaaPoista
 5. Hei Leena nyt vaan lukemaan uudestaan ja ilman muuta olisi hienoa, jos ehtisit laittamaan siitä blogiisikin! Hesseä en ole itse aikaisemmin lukenut, vaikka mielessä on ollut kauan. Nyt vihdoinkin pääsen lukemaan!

  Hei Louise tuo Arosusikin kiinnostaa, kun luin siitä aikaisemmin kehuja ja keskustelussa olisi kiinnostavaa kuulla Hessen muustakin tuotannosta.

  Hei Naakku yritä vaan huomenna ehtiä hakemaan kirjastosta kirja, on tässä vielä melkein kuukausi aikaa lukea se.

  VastaaPoista
 6. Hei Sonja maaliskuussa sitten, mutta voihan sitä keskusteluakin tässä seurata, jos vaikka myöhemmin innostuu lukemaan!

  VastaaPoista
 7. Oli kiva idea päättää välillä kuukauden kirjasta äänestyksellä.

  VastaaPoista
 8. Toistan itseäni, mutta: tämä kirja on yksi suurista suosikeistani. Odotan mielenkiinnolla tulevaa keskustelua, vaikka en tiedä luenko itse tätä nyt uudelleen. Minustakin äänestys oli hyvä, vaikka oma kirjaehdokas ei voittanutkaan.

  VastaaPoista
 9. Olen lukenut kyseisen kirjan pari vuosikymmentä sitten. Ihan mukava tarttua siihen uudelleen.

  VastaaPoista
 10. No niin, Hesse on kaivettu esiin kirjahyllyn uumenista. Pari muuta kirjaa on vielä kesken (no ainahan minulla on), mutta lähtee lukuun varmaan loppuviikosta. Kerrankin olen ajoissa liikkeellä :)

  VastaaPoista