perjantai 15. huhtikuuta 2011

Toukokuussa keskustellaan Leena Krohnista

On taas aika paljastaa seuraava lukupiirikirja. Valitsimme Saran ja Hannan kanssa toukokuun kirjaksi Leena Krohnin teoksen Mitä puut tekevät elokuussa. Palaan esittelemään kirjan kuvan ja tarkempien tietojen kanssa viikonlopun aikana; teokseen tutustumisen voi joka tapauksessa aloittaa vaikkapa tästä Helsingin Sanomien artikkelista.

Huom! Päätimme, että toukokuun 10. päivä alkavassa keskustelussa voidaan puhua myös muista Krohnin teoksista kuin juuri tästä kirjasta. Voit siis lukea jotain muutakin Krohnilta tai osallistua keskusteluun, jos olet tutustunut Krohniin jo aiemmin. Minä en ole lukenut vielä Mitä puut tekevät elokuussa -teosta, mutta yleisesti olen sitä mieltä, että kaikkien pitäisi lukea edes kirjan tai parin verran Krohnia, hän on niin omanlaisensa kirjailija.

8 kommenttia:

 1. Kätevää! Minä kun juuri lainasin kirjastosta Tainaronin :)

  VastaaPoista
 2. Minä luin juuri Oofirin kultaa ja Tainaron on odottamassa vuoroaan pinossa :)

  VastaaPoista
 3. Ja minulla on jo Tainaron. :) Kätevää tosiaan, Krohn vaikuttaa oikein täsmävalinnalta! Minulla on tuo Mitä puut tekevät elokuussa lainassa, mutta olen niin ihastunut jo pelkkään sen nimeen, että haluaisin sen omaksi...

  VastaaPoista
 4. Tainaron on niin kaunis! Minulla on nyt lainassa kuukauden kirjamme ja lisäksi Krohnin Mehiläispaviljonki.

  VastaaPoista
 5. Jaahas, koko kirjailija vaatii kyllä tutustumista. Yritän siis keritä mukaan ja katson jonkun kirjan Krohnilta :) Tuli taas sellainen kutina, että kun en edes tiedä kirjailijaa -> kannattaa juuri silloin osallistua! Ties vaikka mitä mielenkiintoista taas löytyisi :)

  VastaaPoista
 6. Minulla on juuri tulossa arvio Krohnin Finlandia voittajasta "Matemaattisia olioita tai jaettuja unia" en tiedä onko fiilistä jatkaa Krohn kokeiluja ihan saman tien...

  VastaaPoista
 7. Minäkin liityn joukkoon iloiseen ja juuri tuolla Puu-kirjalla. En olekaan aikaisemmin lukenut Krohnia.

  VastaaPoista